Testa hos oss

Går du och ditt företag i tankarna om att robotisera en process? Eller är additiv tillverkning ett område som du är nyfiken på? I vår test- och demomiljö har du möjlighet att titta närmare på och testa våra robots och printers.

Temp

Det kan vara svårt att veta hur automation kan förbättra något inom en verksamhet. Ett bra första steg är att lära känna en robot, hur fungerar den? Hur svår eller enkel är den att programmera och utföra just det du behöver hjälp med? När man har fått mer kunskap är det oftast lättare att ta nästa steg.

Test- och demomiljö i Hagfors teknikhus

Test- och demomiljön är under uppbyggnad och kommer att finnas mitt i det nya teknikhus som byggs i Hagfors kommun, där också praktiska gymnasieprogram såsom industri, teknik, och el kommer att finnas. Allt under samma tak för att få en nära koppling mellan skola och arbetslivet inom industri och teknik, vilket är viktigt för att stärka den framtida kompetensförsörjningen.
Teknikhuset ska stå färdigt 2026. Läs mer om förloppet med teknikhuset här på Hagfors kommuns hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

TeknikhusetFörstora bilden

Teknikhuset. Skiss: Sweco.

Smart industricenter kommer ha ett utrymme i mitten av byggnaden på nedre plan, med ett robotcenter och ett 3D-labb.

Nedre planFörstora bilden

Teknikhuset nedre plan. Skiss: Sweco

Teknkikhuset övre planFörstora bilden

Teknikhuset övre plan. Skiss: Sweco

Publicerat den